17 Nov 2018

گرامی داشت از روز جهانی محصل و تقدیر از محصل برتر

دانشکده اقتصاد دانشگاه کاتب روز یکشنبه مورخ 26/8/1397 از روز جهانی محصل تجلیل به عمل آورد. در این محفل که تعداد زیادی از اساتید و محصلان حضور داشتند، ابتدا ریاست دانشکده روز محصل را به محصلان تبریک گفته، سپس به تشریح فعالیت های دانشکده در قالب پلان عملیاتی پرداختند. ایشان به برگزاری اولین المپیاد علمی اقتصاد و مدیریت در کشور، اولین کنگره ملی اقتصاد و مدیریت و نشر گاهنامه انجمن دانشجویی دانشکده اقتصاد اشاره نمودند. پس از آن محصلان که در اولین المپیاد اقتصاد و مدیریت در کشور مقام اول، دوم و سوم را از آن خود نموده بودند از طرف ریاست دانشکده و آمریت دیپارتمنت ها مورد تقدیر قرار گرفتند. و بعداً آمریت دیپارتمنت اداره تجارت به ایراد سخن پرداختند و در مورد جایگاه محصل در جامعه و سهم محصل در جامعه پرداختند. و پس از آن محصلانی که فعالیت های علمی و فرهنگی داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند. سپس آمریت دیپارتمنت اقتصاد تجارتی، روز جهانی محصل و هفته کار آفرینی را برای محصلان تبریک گفته، و در مورد رویداد Startup Weekend صحبت نمودند. در پایان محفل نیز محصلان برتر توسط ریاست دانشکده اقتصاد، آمریت دیپارتمنت های اقتصاد تجارتی و اداره تجارت و اساتید دانشکده اقتصاد مورد تقدیر قرار گرفتند.