3 Nov 2022

گزارش بازدید علمی از مارکیت خیر خواه.

روز یکشنبه مورخ 8/8//1401دانشجویان دیپارتمنت انجینری دانشگاه کاتب به همراه آمر دیپارتمنت انجنیری و تعدادی از اساتید و محصلین این دیپارتمنت، از پروژه در حال ساخت، خیرخواه مارکیت با مساحت 10000 متر مربع بازدید به عمل آوردند . در این بازدید علمی دانشجویان به صورت علمی با قسمت های مختلف، پلان های مهندسی، سیخ بندی قسمت های مختلف پروژه از قبیل،گادر، پایه ها، شیروال، نحوه کانکریت‌ریزی و مراقبت آن و سیستم آبرسانی آشنا شدند.
در این بازدید استادان ضمن پاسخ گویی به سوالات دانشجویان تاکید کردند، که پیروی از کد‌های ساختمانی از اصول اساسی انجینری بوده که پایبندی به این اصول برای جامعه امنیت و زیبایی به ارمغان می آورد. در پایان این بازدید دانشجویان از این سیر علمی تجربه و مطالب را کسب کرده تا آن را در آینده، در پروژه ها عملی نمایند.