27 Apr 2021

مقاله علمی پژوهشی آقای محمد یاسر ایثار در ژورنال بین‌المللی به نشر رسید.

دستآورد علمی دیگر از مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب!

مقاله‌ی علمی و پژوهشی آقای محمد یاسر ایثار کادر پژوهشی مرکز تحقیقات طبی کاتب تحت عنوان
“Dengue amidst COVID-19 in India: The mystery of plummeting cases”

در ژورنال ISI ومعتبر “Journal of Medical Virology” با ضریب تأثیر 2 (IF:2) از آدرس دانشگاه کاتب به نشر رسید.
چکیده مقاله:

هند بیش از یک سال است که با COVID 19 مبارزه می کند و با مشکلات و خسارات زیادی روبرو است. سیستم بهداشتی کشور، با وجود مشکلات ناشی از کمبود منابع و متخصصان آموزش دیده در فقیرترین مناطق، ثابت شده است که به اندازه کافی کارآمد است که می‌تواند روند رو به رشد این بیماری را با گذشت زمان کاهش دهد. COVID ‐ 19 قابل قبول به نظر می‌رسید و در واقع موثر واقع شده است. با این حال، با اشباع منابع بهداشتی و توجه جدی به COVID ‐ 19 ، هند در معرض خطر بدتر شدن مشخصات اپیدمیولوژیک بیماری دنگی در کشور است.

در سال‌های اخیر، بیماری دنگی، ویروس آروبوسی که توسط بندپایان منتقل می‌شود، روند فزاینده‌ای در تعداد موارد در کشور نشان داده است، بنابراین برای جلوگیری از بیماری نیاز به سیاست‌های عمومی فوری است. با این حال، در سال 2020، به عنوان حداکثر ظرفیت منابع بهداشتی، مانند بیمارستان‌ها، آزمایش‌های آزمایشگاهی، زایمان و نظارت اپیدمیولوژیک، برای درمان موارد COVID 19 اختصاص داده شد، از نظر مقابله، تشخیص و درمان سایر بیماری‌ها ، به شمول بیماری دانگ.

علاقه‌مندان می‌توانند این مقاله را از اینجا دریافت نمایند.