امروز: دوشنبه
03 ثور 1397
7 شعبان 1439
23 April 2018

آرشيف سيمينارها و نشست‌ها برگزاری نشست علمی با موضوع نقد و بررسی نظام انتخاباتی تک کرسی

نشست علمی با موضوع نقد و بررسی نظام انتخاباتی تک کرسی امروز در شعبه ماستری دانشگاه کاتب برگزار شد.

این نشست با پخش سرود ملی کشور آغاز شد و در شروع آن دکتر سید جعفر احمدی موضوع برگزاری نشست را اظهار نمودند و به معرفی کارگاه های آموزشی، نشست ها و کتاب های منتشره ی انتشارات کاتب، پرداختند. در ادامه این نشست آقای محمد نعیم ایوب زاده، رئیس بنیاد انتخابات شفاف افغانستان، مزایا و مشکلات انتخابات تک کرسی را بیان نمود. با ادامه نشست، دکتر محمد اکرم عارفی، استاد دانشگاه کاتب به نقد و بررسی موضوع انتخابات تک کرسی پرداخت. وی افزود که هدف از انتخابات، اصل فراهم سازی مشارکت بیشتر مردم باید باشد. نشست با سخنرانی دکتر ضامن علی حبیبی ادامه یافت. ایشان بیان نمودند که انتخابات باید همه جانبه بوده و باعث کسب رضایت مردم شود نه برعکس آن. در آخر، مهمانان این نشست به سوالات اشتراک کنندگان پاسخ داده و نشست به پایان رسید.