امروز: پنجشنبه

81940ماه گذشتهmod_vvisit_counter
3162021كل بازديدهاmod_vvisit_counter

مديريت‌ها مديريت كتابخانه

کتابخانه دانشگاه کاتب با در اختیار داشتن بیش از 12000 جلد کتاب در دوشعبه مرکزی و برچی در موضوعات مختلف علمی از قبیل علوم انسانی، انجینیری و طب به عنوان یکی از مهمترین ارکان علمی دانشگاه به حساب می‌آید. دانشگاه کاتب توانسته است منابع خود را به زبانهای انگلیسی و دری به صورت سالانه از کشورهای مختلف خریداری و به روز نماید.
سیستم کتابخانه منتطبق بر سیستم کنگره عیار شده و بر اساس جدیدترین استانداردهای روز کتابداری مسئولین و کارمندان خود برای ارائه خدمات دعوت به همکاری کرده است. طرزالعمل کتابخانه برای ارائه خدمات مناسب و شایسته به اعضای ان مبنای حقوقی است که از طرف مدیریت به ریاست دانشگاه پیشنهاد و پس از توشیح به اجرا درآمده است.
بخش مجلات علمی و نشریات با عضویت در بیش از ده ها ژورنال علمی و روزنامه‌های داخلی اطلاعات روز را برای اعضای خود فراهم می‌نماید. در بخش مرجع نیز صدها جلد کتابهای مرجع، دایره‌المعارف، لغت‌نامه فرصت مناسبی را برای محقیق و پژوهشگران آماده و فراهم کرده است.
کتابخانه تحت نظرمدیریت و کارمندان خود از ساعت 8 صبح تا 8 شب افتخار ارائه خدمات به اعضای خود را دارد.